Vlaović: Dalića su stvorili igrači. Sad mora biti nemilosrdan
2,544
Reddit
Sviđa ti se Index? Udari jedan subscribe ovdje --▶︎ bit.ly/361KzzP

Goran Vlaović i Dea Redžić analizirali su izjave Zlatka Dalića nakon ispadanja s Eura te raspravljali kako bi trebala izgledati reprezentacija u budućnosti.

Komentari
 • mbutin22 Klc.
  mbutin22 Klc.

  Dalić poziva u reprezentaciju igrače kojima ne vjeruje i kojima ne daje potporu, npr. Petkoviću, Kramariću, Oršiću, Pašaliću..., Daliću odlazi...

  • mbutin22 Klc.
   mbutin22 Klc.

   @Matheo Lucić Ja pišem da im ne vjeruje,nema on pojma!

  • Matheo Lucić
   Matheo Lucić

   Dakle Petkoviću i Kramariću ne vjeruje? Rebić ga proziva, a igrao je svaku tekmu? S druge strane biste li Vi stavili Oršića ispred Perišića? Pašalića ispred Kramarića? Ili eto Pašalića ispred Petkovića i tako dalje? Poslije bitke svi sve znaju.

 • zeljko curic
  zeljko curic

  Dea ...vise sporta i manje bunike.

 • Robert Strika
  Robert Strika

  Vlaoviću,jesi li ti normalan ili podržavaš ovu agendu,koja elementarne probleme stavlja pod tepih!? Reći ću ti samo 2 stvari od mali mil.Dalićevih grešaka. 1Dalić je preko medija počeo prozivat igrače i doveo do nezadovpljstva slijedeće napadače : Petković Kramarić NKalinić i Rebić. Ok,hajdemo ih prekrižit jer ne valjaju ,da bi ostavili Dalića !?!?!?!?!?!?!? 2 U svijetu nogometa nikad nitko nije primao golove,koji su za rubriku vjerovali ili ne,kao što mi primamo u zadnje 3g dakle;preglupo,prenaivno,preneznano,prenetaktički ili ne znamo igrat obranu kao momčad,niti pojedinačno u duelima,o prekidima da ne pričam. Pitam te,Vlaoviću,radiš li za ovu istu agendu grobara hr.nogometa,ili se bojiš reći istinu,ili si nestručan !?!?!?!?!? Rebić je rekao golu istinu,svaka mu čast!!!

Dalje